חליטת תה תפוח קינמון :

שילוב קלאסי, עשיר בתפוחים מיובשים ובטעם קינמון עמוק.
מתאים להגשה עם מקל קינמון ותפוחים יבשים,
אפשרי בתוספת יין אדום/ברנדי/רום.
צמחי התבלין מכילים חומרים פונקציונליים, כמו נוגדי-חימצון למיניהם,
כאשר אנו חולטים אותם במים במקום לאכול אותם,
הם שומרים על תכונותיהם ועדיין מכילים את החומרים הללו.
אפשר להשתמש בחליטות לא רק לתה אלא גם כאמצעי תיבול לדגנים, ירקות
וסלטי פירות.
טיפ: לכוס מים רותחים יש להוסיף כפית גדושה מהחליטה, להשרות כ 10 דקות, לשתות חם או קר ולאכול את הפירות.