חליטת תה אקזוטי :

חליטה עשירה בפירות אקזוטיים המעורבים בצמחי תבלין המעניקים לה ניחוח עז וטעם מתקתק וחם. 
תערובת הפירות מכילה פקעות ורדים, קוקוס ופירות אקזוטיים מסוכרים.
צמחי התבלין מכילים חומרים פונקציונליים, כמו נוגדי-חימצון למיניהם,
כאשר אנו חולטים אותם במים במקום לאכול אותם,
הם שומרים על תכונותיהם ועדיין מכילים את החומרים הללו.
אפשר להשתמש בחליטות לא רק לתה אלא גם כאמצעי תיבול לדגנים, ירקות
וסלטי פירות.

טיפ:
 לכוס מים רותחים יש להוסיף כפית גדושה מהחליטה, להשרות כ 10 דקות, לשתות חם או קר ולאכול את הפירות.